Chodovar, frissülő étlap és új logisztikai partner

Mostani kis cikkünkben pár újdonságról adunk hírt, és mindjárt kezdjük is az egyik legfontosabbal. Amit pár héttel ezelőtt beharangoztunk, immáron beteljesült. Megérkeztek az első Chodovar szállítmányok, így a nyugat-csehországi Chodová Planá kiváló sörei ismét kaphatók a Jaromír Sörözőkben. A Chodovar szortimentjének többszörösen díjnyertes csatos üveges változatai (kétféle világos, félbarna és barna) a láger sörök szerelmeseinek minden igényét kielégítik. Ha valaki nem helyben szeretné fogyasztani, annak módja nyílik nálunk a sörök elvitelére is. Senki ne hagyja ki Csehország egyik legnagyobb hagyománnyal bíró, különleges minőséget előállító sörgyára pazar söreinek kipróbálását! Vigyázat, örökre a rabja lehet!


Ahogyan azt a törzsvendégeink megszokhatták, időről időre újdonságokkal lepjük meg nem csak a söreink, hanem a finom ételeink iránt érdeklődőket. A Jaromír Sörbisztró konyháján egy kis változás idén sem maradhat el. A legnépszerűbb ételek természetesen továbbra is a választék részét képezik, ám próbálunk további, új csehes gasztronómiai élménnyel is gazdagítani vendégeinket. A részletekről később számolunk be.

Végezetül következzék egy a vendégeink számára kevés újdonságot hozó, ám a mi életünkben nagy fontossággal bíró hír. Ez év elejétől a Jaromír egy kölcsönös előnyökkel bíró megállapodást kötött Magyarország egyik legnevesebb italimportőr, italnagyker cégével, a Liquid Golddal. A továbbiakban a Jaromír sörözőkben kapható sörök behozatalát ezen cég végzi, melynek révén így mi az eddigieknél is nagyobb figyelmet szentelhetünk a vendéglátóhelyeinket felkereső sörszerető közönségünkre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése