Megújult sörválaszték a Jaromír Sörpincében!

Törzsvendégeink már minden bizonnyal észrevették, hogy a nyár vége felé a Jaromír Sörpincénkben új, izgalmas sörkülönlegességek bukkantak fel. A csapolt sörök terén ugyan megmaradt a bevált trió (Dudák 11, Klostermann, hidegen komlózott Bakalář, persze kiegészülve a kisüzemi Maxmilian sörfőzde egy-egy remekével), de az üveges söröket illetően a megújult sörválasztékunk részeként számos újdonság is szerepel. Ejtsünk róluk néhány szót, most csak így, afféle rövid ízelítőként.


A különféle erősségű klasszikus cseh világos lágerek (pl. Bakalář, Černovar, Primátor, Bernard, Konrad, Svijany mellett többek között a félbarna (vörös), és barna sörök különféle változatait is megtalálhatjuk a csodás 12-es Bernard barnától kezdve, a hagyományos cseh barna lágeren (Černovar) és annak rendkívül finom füstös (Eggenberg) változatán át egészen az erős Pardubicei Porterig, vagy akár a náchodi Primátor sörgyár Stoutjáig. És itt már át is tértünk az alsóerjesztésű sörök világából a napjainkban méltán felkapott felsőerjesztésű sörökre.


A választékunkból így természetesen nem maradhatnak ki az Ale-k (Bernard, Lobkowitz, Two Tales, Maxmilian), az IPA-k (Maxmilian, Bernard) sem, de a búza sörök rajongói számára is tartogatunk kellemes fogyasztani valót a Primátor szűretlen és meggyes búza személyében. Amint az észrevehető, a sörök világának széles szegmenséből igyekeztünk egy olyan szortimentet összeállítani, amely a sörszerető közösség valamennyi tagja számára nyújt kimagasló élvezetet. Várunk mindenkit szeretettel a Jaromír Sörpincében, merüljenek, merüljetek el a sörök, sörféleségek tengerében! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése